Garantiramo da ćete imati cijeli dan osmijeh na licu kada otvorite članak i pogledate fotografije – Međunarodni dan sindroma Down

Povodom međunarodnog dana Dawn sindroma, kao što smo najavili, posjetili smo „Kutak sreće“. Članovi udruženja su nam priuštili nezaboravnu zabavu i posebno iskustvo.

Podijelili smo paketiće koje su pripremili iz trgovine „Tomi“. Ivan Kelava je fotografirao cijeli događaj, te moram prenijeti njegovu izjavu napisanu na Instagram profilu: „ Imao sam posebno iskustvo boraviti u kutku sreće. Još me se dojmilo koliko fotografije znače ovim ljudima. I da ovo je priča o Anđi. Anđa je još mala ali brzo naraste. Ovo foto iskustvo je imalo poseban dojam na mene. Želim vam sretan vaš dan!”

Moram vam reći, nisu oni drugačiji. Mi smo. Jer ne razumijemo život. Ne gledamo dovoljno srcem, nego se vodimo propisanim normama. Oni su poseban blagoslov koji svatko od nas treba prigrliti i uživati, jer tu količinu čiste ljubavi i sreće nećemo doživjeti u „zdravom“ okruženju.

Osoba sa Down sindromom u sklopu Udruge invalida ZŽH Širokom Brijegu ima 10.

Najmlađa i najslađa članica sa Down sindromom zove se Anđa, ima samo sedam mjeseci. O njoj ćemo detaljnije u narednom članku. Najstariji član ima 30 godina. Kako smo se proveli, možete vidjeti u narednim fotografijama. Osmijeh je zagarantiran.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!