Frizerland i “Kleopatra” od danas ponosni suradnici!

Agencija za ljepotu “Kleopatra” je obećala na početku svoga stvaralaštva samo najbolje za svoje klijente.

“Svakodnevno se trudimo pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima, a da bi uspjeli u tome moramo se konstantno educirati, učiti i uvoditi nove stvari. Trud, kvalitetna usluga i disciplina su odličja našeg salona. A za daljnji rad planiramo samo težiti ka višem i boljem.”

Želimo vam predstaviti novu suradnju sa  jednim od najpoznatijih imena u beauty sektoru, ne samo na domaćem, nego i na regionalnom tržištu, to je FRIZERLAND.

Frizerland je danas vodeća kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

Posebno nas je zanimala njega noktiju i brend koji se nalazi kod njih u ponudi -IBD- kao i depilacija voskom i šećernom pastom.

Više od četiri desetljeća, ibd, poznat i kao International Beauty Design, lider je u industriji njege noktiju, dominirajući tržištem s tehnologijom svjetske klase i neusporedivim inovacijama. Kao pouzdani vodič za vrhunske profesionalce za nokte u svijetu, IBD je razvio kultne formule, poput  Hard Gel segmenta, koji je postao jedan od najprodavanijih i obaveznih među najboljim tehničarima za nokte u industriji.

P.S. Nije isključeno da će se suradnja nastaviti i u širem pogledu, samo nas pratite i budite informirani.

Kada je riječ o nadogradnji noktiju, želimo da to bude odrađeno sa vrhunskim proizvodima, da bi krajnji korisnik, odnosno klijent, dobio savršen finalan rezultat. Također, jako je važno koristiti kvalitetne materijale da ne bi dolazilo do velikih i trajnih oštećenja nokta.

Posjetite naš salon i uvjerite se u to da smo najbolji!

Odgovori