Nova zvijezda u Širokom Brijegu! Renovirani salon Kleopatra ostavlja bez daha svojim interijerom

Svaka žena treba imati jedno mjesto za bijeg od svakodnevice, savršenu oazu mira u kojoj će se osjećati ugodno, gdje je osoblje profesionalno i gdje se koriste proizvodi samo najviše kvalitete.

Upravo takav salon je salon Kleopatra koji je svoja “renovirana” vrata netom otvorio u Širokom Brijegu gdje se u izuzetno ugodnoj i opuštenoj atmosferi nudi vrhunska usluga

 

Nova zvijezda – “Kleopatra” je salon ljepote koji je gradu predstavio novu razinu kvalitete usluga kompletne estetike i to sve na jednom mjestu, na Trnskoj cesti 187, Široki Brijeg.

 

“Kleopatra” u prekrasnom ambijentu po najvišim standardima pod svojim okriljem okuplja tim profesionalaca u svom poslu koji će, biti tu da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom jedinstvenim pristupom svakom klijentu pruže širok spektar usluga.

Ženama je od iznimne važnosti ušteda vremena i ako je ikako moguće da sve bude na jednom mjestu. Kleopatra je odlučila pružiti takav vid usluge svojim klijentima. Kompletan make-over. Posebna ponuda će biti dostupna klijentima koji žele napraviti make-over u salonu, što uključuje manikuru, pedikuru, šminkanje i pravljenje svečane frizure.
Paket je jako kvalitetan, ali ćemo se truditi i da bude povoljan.

Tretmani koji su u ponudi su: manikura, pedikura, trajna epilacija, trajna šminka, japansko iscrtavanje, depilacije, uređenja obrva, nadusnica, šminkanje, pravljenje svečanih frizura, masaža, pa čak i nutricionist.

Iako svi stručnjaci u različitim segmentima ove branše, ovaj tim se slaže da ne postoji jedinstven model ljepote što za njih donosi svakodnevnu inspiraciju za inovacije i kontinuiranu želju da izađu u susret svim Vašim željama na svjetskoj razini.

Sve tretmane i novosti možete pratiti na Instagram stranici @agencija_za_ljepotu_kleoptra ili na www.sveoljepoti.com

Svoj tretman možete rezervirati na adresi Trnska cesta 187, ili na broj je 063 632 120. Svatko ima svoje viđenje ljepote, a za vašu ljepotu tijela pobrinut će se salon Kleopatra.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!