Pet tajni iz ljubavne veze koje ne smijete otkriti drugima

Pet tajni iz ljubavne veze koje ne smijete otkriti drugima post thumbnail image

Često svoje radosne i tužne trenutke dijelimo s drugima, no postoje stvari koje ipak trebamo zadržati za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Donosimo pet tema o kojima ne biste smjeli pričati s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

1. Osjećaji i tajne
Pretjerana razgovorljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on povjerava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namijenjena za tuđe uši, vjerojatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave
U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo prijeći preko tog problema i međusobno si oprostiti. No, isto neće napraviti vaši prijatelji i obitelj jer će se oni još jako dugo sjećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima
Vaša spavaća soba rezervirana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo povjerenje ako dijelite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte zamisliti kako biste se vi osjećali na njegovu mjestu.

4. Financijski problemi
Inače ne biste smjeli diskutirati svoju financijsku situaciju, a pogotovo financijske probleme. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sljedećem koraku.

5. Mane i nedostaci
S vremenom ćete se naviknuti i pomiriti s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili obitelji. Oni će to zapamtiti i možda u krivom trenutku spomenuti tijekom razgovora.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Post