Najava promocije knjige Filipa Pešorde “Koliko traje jedno zauvijek”

Najava promocije knjige Filipa Pešorde “Koliko traje jedno zauvijek” post thumbnail image

Promocija knjige Filipa Peošorde pod nazivom „Koliko traje jedno zauvijek“, održat će se 16.11.2021. u 19:00h u Gradskoj knjižnici Široki Brijeg.

To je prvi roman mladog Grudskog pisca, kojeg je izdao s 18 godina.

Roman je kratka priča o dvoje tinejdžera čija ljubav dolazi u pitanje. Kada izgubimo sve i ostanemo posve sami, ostaje nam samo šačica uspomena koje mogu rastjerati monotoniju. Što će se to dogoditi s Jelenom i Tinom? Pobjeđuje li ljubav i ovaj put? Koliko, zapravo, traje jedno zauvijek?

Predstavljačice romana su Marija Lovrić i Sanijela Matković.

Iako je knjiga izdana prije skoro 2 godine, tek sada se održava promocija, prema riječima autora romana to je zbog toga što bi kao mladi književnik, koji se nalazi na samom početku svoje književne karijere, želi postaviti čvrste temelje za put kojim bih išao kroz život, a to može samo ako organizaciju prepustim ozbiljnim i profesionalnim ljudima, te je htio pričekati pravi trenutak.

Promocija knjige je dio manifestacije 4 Teatar koji organizira Zajednica “Pleter” pod nazivom “MJESEC KNJIGE”.
U sklopu projekta već je realizirana manifestacija pod nazivom “Ljetni Teatar”, nadamo se da je to početak niza uspješnih kulturnih događaja u Širokom Brijegu.

Pridružite nam se 16.11. u 19:00 u Širokom Brijegu u Gradskoj knjižnici, gdje će nam Filip predstaviti svoj prvijenac i otkriti “Koliko zapravo traje jedno zauvijek”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Post